zaate hermenie

Geen titelstrijd zaate hermeniekes en joekskapellen in 2020

De organisatie van het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes En Joekskapellen (LKZH) blaast de aftocht in 2020: het evenement schuift een jaar op.

L1mburg Centraal: MVV wint derby van Roda JC

Zondag in L1mburg Centraal: MVV is Roda JC de baas, brand Wanssum, Born wint LKZH, Wielercafé, insecten en meer Limburgs nieuws ...

Mörge Geit Baeter uit Born wint LKZH 2018

Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter uit Born heeft zaterdag in Swalmen het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) 2018 gewonnen.

LKVW breidt uit met zaate hermeniekes en joekskapellen

Het Limburgs Kampioenschap Vastelaoveswages (LKVW), dat op carnavalsdinsdag voor het eerst wordt georganiseerd in Susteren, breidt uit.

Klarinet Emil Szarkowicz gestolen in frituur na LKZH

Muzikant Emil Szarkowicz kan het maar niet geloven. Zijn klarinet is zaterdagavond in een snackbar gejat na een optreden op het LKZH.

Joekskapel uit Swalmen wint LKZH 2017

Joekskapel Kiek Mer uit Swalmen heeft het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes in Grevenbicht gewonnen.

Grevenbicht wint LKZH 2016

Zaate Hermenie Nuchter Vertroch uit Grevenbicht heeft zaterdagavond het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) gewonnen.

LKZH is volgend jaar in Heythuysen

Het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) vindt volgend jaar in Heythuysen plaats.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV