Overslaan en naar de inhoud gaan

Livio Milts van Roda JC naar TOP Oss

Geplaatst opmaandag 1 februari 2021 - 12:51

De 23-jarige Livio Milts maakt het seizoen op huurbasis af bij TOP Oss. De middenvelder uit Genk kwam bij Roda JC nauwelijks aan spelen toe en hoopt op meer speelminuten in Noord-Brabant.

Bij TOP Oss, dat vijftiende staat in de Keuken Kampioen Divisie, wordt hij herenigd met oud-teamgenoot Mart Remans. Remans wordt door TOP Oss sinds oktober gehuurd van Roda JC.

Complete speler
Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC, werkte graag mee met een overgang. "Bij TOP Oss krijgt Livio meer uitzicht op speelminuten. Met zijn aanvallende kwaliteiten zal hij zeker iets kunnen toevoegen aan het team. Wij hopen dat Livio zich ontwikkelt en dat we een completere speler terug krijgen na afloop van zijn verhuurperiode."

Debuut
Milts speelde in de jeugd bij KRC Genk en Club Brugge. De Belg vertrok in de zomer van 2016 naar Kerkrade en sloot aan bij Roda JC onder de 21 jaar. In het najaar van 2017 maakte hij zijn debuut in het eerste team van Roda JC.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen