Livio Milts

Milts van Roda naar Armenië, twee proefspelers in Kerkrade

Voetballer Livio Milts gaat zijn geluk beproeven in Armenië. De Belg verkast van Roda JC uit Kerkrade naar FC Urartu.

Livio Milts
Livio Milts van Roda JC naar TOP Oss

De 23-jarige Livio Milts maakt het seizoen op huurbasis af bij TOP Oss. De middenvelder uit Genk kwam bij Roda JC nauwelijks aan spelen toe en hoopt op meer speelminuten in Noord-Brabant.

Livio Milts
Milts langer bij Roda, Van Duijnhoven nieuwe keeperstrainer

Roda JC heeft woensdag, vlak voor de eerste training voor het nieuwe seizoen, de spelersgroep én de technische staf uitgebreid.

Problemen voor Roda-trainer Molenaar door schorsingen

Roda JC accepteert de drie wedstrijden schorsing die door de KNVB zijn opgelegd aan Mohamed El Makrini en Livio Milts.

Roda JC Heracles Almelo Heracles-speler Tim Breukers (l) en Roda JC speler Livio Milts (2 mrt 2018) } 1Limburg
Roda JC ziet toekomst in Livio Milts en verlengt contract

Roda JC heeft het contract met Livio Milts verlengd. Hij blijft ook de komende twee seizoenen bij de Kerkradenaren.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten