Premier Mark Rutte

Kijk hier de persconferentie over de versoepelingen terug

Mogen we vanaf 5 juni weer voor een hapje of een drankje naar restaurant of kroeg? Cultuurhappen in het museum? Of een klein feestje bouwen thuis met vier in plaats van twee bezoekers?

Jukebox dj Gerrit Hillen
Facebook wil niet dat Jukebox-DJ plaatjes speelt

Gerrit Hillen uit Reuver speelt op zijn Facebookpagina plaatjes af om alle thuiszitters een hart onder de riem te steken. Facebook is er niet blij mee omdat Gerrit de muziek onrechtmatig zou afspelen en blokkeert daarom zijn live-uitzendingen.

stock Maastricht UMC MUMC MUMC+ (HD)
Terugkijken: Persconferentie over stroomuitval in MUMC

Het Maastricht Universiteit Medisch Centrum (MUMC) heeft zondagmiddag een persconferentie gegeven over de stroomstoring die mogelijk het leven van twee coronapatiënten heeft gekost.

Persconferentie VVV Venlo Jos Luhukay (17 mrt 2021)
Terugkijken: Presentatie nieuwe hoofdtrainer VVV

VVV-Venlo presenteerde woensdag de nieuwe trainer die de club in de Eredivisie moet houden.

't Hoekje (15 feb 2021) 2
Kasteleins beleven nat drama: hele zaak staat blank

De eigenaren van café 't Hoekje in Valkenburg aan de Geul beleefden maandag een nat drama toen bleek dat hun zaak helemaal blank stond.

DeWolff corona concert zonder publiek in De Muziekgieterij Maastricht (14 mrt 2020)
DeWolff presenteert nieuw album in verder lege zaal

Waar veel artiesten de release van een nieuw album uitstellen vanwege de coronapandemie, pakken de Geleense rockers van DeWolff het anders aan.

dirigent Duncan Ward - philharmonie zuidnederland
Dirigent Ward en philharmonie debuteren met livestream

Duncan Ward (31), de nieuwe dirigent van philharmonie zuidnederland, debuteert donderdagavond niet voor een volle concertzaal, maar via een livestream.

GaiaZoo Giraffes
Veilig touren door Limburg: bekijk de leukste livestreams

1Limburg zet een aantal livestreams in onze provincie voor je op een rijtje. Zo kun je ondanks de coronacrisis toch veilig vanuit je eigen huis een tour maken langs allerlei Limburgse bestemmingen.

DeWolff corona concert zonder publiek in De Muziekgieterij Maastricht (14 mrt 2020)
Terugkijken: DeWolff in Muziekgieterij (zonder publiek)

Twee optredens in Oostenrijk werden deze week noodgedwongen afgelast, maar zaterdagavond treden ze dan toch op in Maastricht: de Geleense rockers van DeWolff.

Dit was de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in Venlo

Vastelaovend 2019 is zaterdag met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting in de Zoepkoel officieus afgetrapt.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten