Overslaan en naar de inhoud gaan

Liverpool tevreden over 'geslaagde' Schuurs

Geplaatst opwoensdag 14 juni 2017 - 18:28

Fortuna Sittard-talent Perr Schuurs (17) is tijdens een stage goed in de smaak gevallen bij de Engelse topclub Liverpool.

De talentvolle verdediger uit Nieuwstadt was in mei een week in Liverpool.

Lees ook: Fortuna-talent Perr Schuurs (17) op stage bij Liverpool

Zeer tevreden
Schuurs trainde mee en speelde ook een oefentoernooi met een jeugdteam van the Reds. "Liverpool heeft laten weten zeer tevreden te zijn over hoe Perr zich daar heeft gepresenteerd", vertelt vader en voormalig handbalinternational Lambert. "De club zou een rapport opstellen en dat delen met Fortuna Sittard. Dat wachten we nu af."

Steven Gerrard
Lambert vergezelde Perr tijdens de trip naar Engeland. "Ik heb onder meer met Steven Gerrard gesproken, die daar nu jeugdtrainer is. Hij is speciaal naar Perr komen kijken. Dat was natuurlijk wel bijzonder. Maar hij blijft er heel rustig onder en wil vooral lekker voetballen."

Grote interesse
Naast de concrete interesse van Liverpool, staan verschillende binnen- en buitenlandse clubs in de rij voor de talentvolle verdediger. "Maar dat is nog niet concreet. We weten ook nog niet wat Liverpool wil. En dan nog is het aan Perr wat hij wil. We weten dat hij nog lang geen kant en klare speler is, dus hij moet geen stappen overslaan", zegt Lambert.

Even afwachten
"Dat sluit buitenlandse teams overigens niet uit, want zij kunnen Perr ook elders stallen en hem daar ervaring laten opdoen. Ook Fortuna wil met ons in gesprek en hij weet dat hij daar minuten kan maken. Laten we alles even afwachten."

Leerplicht
Voor het transfergeweld rondom Schuurs losbarst, wordt er eerst gefeest. De tiener kreeg woensdag namelijk te horen dat hij is geslaagd. "We gaan lekker ergens eten om het te vieren. En dat diploma is niet onbelangrijk, want dat was een vereiste vanuit de leerplichtambtenaar om een eventuele stap naar het buitenland te maken."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna-talent Perr Schuurs (17) op stage bij Liverpool
Perr Schuurs Ajax Champions League
Schuurs op examen in CL-kraker tegen Lijnders' Liverpool
Gewilde Perr Schuurs denkt na over interesse
Revelatie Schuurs in voorlopige selectie Oranje onder 19
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen