Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVEBLOG: Tropische hitte: kun jij ervan genieten?

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 11:07

Het wordt warm. Heel warm. Dinsdag blijft het kwik steken op 34 graden. Dat lijkt al warm, maar woensdag en donderdag wordt het nog veel warmer. Zeg gerust: bloedheet.

Hoe breng jij deze dagen door? Ben je gezegend met 'gewone' werkdagen in de airco, geniet je van ijsjes in de schaduw tijdens je vakantie of heb je hele andere plannen? Deel jouw foto's, tips en andere zaken over het warme weer met ons.

Stuur jouw foto's via WhatsApp naar 06 83541920.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen