Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVEBLOG: Tropische hitte: kun jij ervan genieten?

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 11:07

Het wordt warm. Heel warm. Dinsdag blijft het kwik steken op 34 graden. Dat lijkt al warm, maar woensdag en donderdag wordt het nog veel warmer. Zeg gerust: bloedheet.

Hoe breng jij deze dagen door? Ben je gezegend met 'gewone' werkdagen in de airco, geniet je van ijsjes in de schaduw tijdens je vakantie of heb je hele andere plannen? Deel jouw foto's, tips en andere zaken over het warme weer met ons.

Stuur jouw foto's via WhatsApp naar 06 83541920.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen