Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVEBLOG: Tropische hitte: kun jij ervan genieten?

Geplaatst opdinsdag 23 juli 2019 - 11:07

Het wordt warm. Heel warm. Dinsdag blijft het kwik steken op 34 graden. Dat lijkt al warm, maar woensdag en donderdag wordt het nog veel warmer. Zeg gerust: bloedheet.

Hoe breng jij deze dagen door? Ben je gezegend met 'gewone' werkdagen in de airco, geniet je van ijsjes in de schaduw tijdens je vakantie of heb je hele andere plannen? Deel jouw foto's, tips en andere zaken over het warme weer met ons.

Stuur jouw foto's via WhatsApp naar 06 83541920.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen