Overslaan en naar de inhoud gaan

Liveblog: Ruim 40 optochten afgeblazen of verplaatst

Geplaatst opzaterdag 22 februari 2020 - 10:48

Verschillende carnavalsoptochten gaan zondag niet door vanwege verwachte harde windstoten.

In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle gebeurtenissen op de eerste carnavalsdag en lees je welke optochten zijn afgelast.

Afgeblazen optochten en pleinfestiviteiten
Onder andere de grote optochten in Sittard en Weert zijn zondag afgelast vanwege de verwachte harde windstoten. Ook alle optochten in de gemeente Venlo gaan niet door. In het liveblog lees je of er op andere plekken ook maatregelen worden genomen. Ook blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen bij andere grote pleinfestivals zoals Sjtasiefestasie Roermond en Kanon van 't Balkon in Sittard.

Heb jij tips of beeldmateriaal voor ons liveblog? Stuur het ons via WhatsApp (06-51583879), Facebook of tag ons op Instagram met @1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen