Overslaan en naar de inhoud gaan

Live: verrassingsconcert op dak in Heerlen

Geplaatst opmaandag 1 juni 2020 - 16:02

De bezoekers van de binnenstad van Heerlen worden maandagmiddag getrakteerd op een verrassingsconcert.

Om 16:00 uur, nadat de klok vier keer heeft geslagen, verschijnt de band The Rolling Beatles op het dak van Schunck. Het concert is live te volgen via L1 TV.

Schermen
Op schermen kunnen de terrasbezoekers van het Pancratiusplein meegenieten van het concert. Aanleiding is de heropening van de terrassen op deze Tweede Pinksterdag, omdat de maatregelen tegen het coronavirus zijn versoepeld. Het Pancratiusplein voor de deur van Schunck mag voorlopig voor een groot deel door de cafébazen worden gebruikt.

The Beatles
Het verrassingsconcert is gebaseerd op het laatste concert van The Beatles, Op 30 januari 1969 op een dak. "Toen een tijdje geleden bekend werd dat mogelijk op 1 juni de horeca en dus ook de terrassen weer open mochten in Nederland, schoot mij spontaan het beeld te binnen van het Rooftop Concert dat de Beatles op 30 januari 1969 gaven op het dak van het hoofdkantoor van Apple in hartje Londen", vertelt initiatiefnemer Wiel Beier.

L1 TV zendt het concert live uit. De herhaling is om 23:00 uur.

Optreden Heerlen (1 juni 2020)
Foto: L1 (Jelle Kleinen)

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen