Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Uniek experiment tijdens Nacht van Gulpen

Geplaatst opzondag 21 juni 2015 - 14:17

De intocht van de Nacht van Gulpen wordt live uitgezonden met gebruik van uitsluitend mobiele telefoons. Daarmee heeft L1 een nationale primeur.

Het is voor het eerst dat een live tv-uitzending voor wordt gemaakt waarbij uitsluitend wordt geschakeld naar beeldsignaal van mobiele telefoons.

Tocht van 70 km
De Nacht van Gulpen is de afgelopen decennia uitgegroeid tot één van Nederlands grootste lange-afstands-wandelevenementen. Het betreft een nachtelijke wandelklassieker van 70 km, die WSV "De Veldlopers" al organiseert sinds 1977.

Ruim duizend wandelaars
Jaarlijks strijken ruim duizend wandelaars, afkomstig uit binnen- en buitenland, neer in Gulpen om de ultieme uitdaging aan te gaan en 70 km, door de nacht heen te wandelen en de grandioze sfeer en ambiance van dit wandelfestijn van formaat mee te maken. Een unieke combinatie van topsport en Bourgondische gezelligheid.

Live
De uitzending begint om 14:00 uur. Volg het hier live.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

L1 maakt live-uitzending met mobiele telefoons
Bijna 1200 wandelaars onderweg in Nacht van Gulpen
Oranjeleeuwin Lieke Martens in het zonnetje gezet
LIVE: Max Verstappen in Grand Prix van Australië
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen