Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Tweede zittingsdag regiezitting Van Rey

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 13:23

Bij de rechtbank in Rotterdam is woensdagmiddag de tweede zittingsdag van de regiezitting in de zaak-Jos van Rey van start gegaan.

De rechters, officiers en de advocaten Gitte Stevens en Peer Szymkowiak buigen zich nogmaals over de extra onderzoeksvragen, die de advocaten dinsdag hadden ingediend.

Waslijst
De verdediging van Van Rey en Van Pol wilden samen meer dan 150 getuigen horen voordat de zaak inhoudelijk wordt behandeld door de rechtbank. De rechtbank had vooral aan Van Rey's advocate Stevens gevraagd of ze haar waslijst met onderzoeksvragen per onderdeel kon onderverdelen in top-5-lijstjes. Ook wilden de rechters dat Stevens haar onderzoeksvragen beter motiveerde.

Geen verdachten
Advocaat Van der Bruggen van de derde verdachte Tilman Schreurs is niet aanwezig. Zijn onderzoeksvragen werden dinsdag al afgehandeld. Ook is net als op de eerste zittingsdag geen van de verdachten naar Rotterdam gereisd.

Lees hieronder het liveblog vanuit de rechtbank.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocaat Van Rey moet orde scheppen in onderzoeksvragen
Negentien dagen gereserveerd voor proces tegen Van Rey
Piet van Pol stapt naar Hoge Raad bij veroordeling
ANP
Jos van Rey (71) wil nog niet met pensioen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen