Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Tweede zittingsdag regiezitting Van Rey

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 13:23

Bij de rechtbank in Rotterdam is woensdagmiddag de tweede zittingsdag van de regiezitting in de zaak-Jos van Rey van start gegaan.

De rechters, officiers en de advocaten Gitte Stevens en Peer Szymkowiak buigen zich nogmaals over de extra onderzoeksvragen, die de advocaten dinsdag hadden ingediend.

Waslijst
De verdediging van Van Rey en Van Pol wilden samen meer dan 150 getuigen horen voordat de zaak inhoudelijk wordt behandeld door de rechtbank. De rechtbank had vooral aan Van Rey's advocate Stevens gevraagd of ze haar waslijst met onderzoeksvragen per onderdeel kon onderverdelen in top-5-lijstjes. Ook wilden de rechters dat Stevens haar onderzoeksvragen beter motiveerde.

Geen verdachten
Advocaat Van der Bruggen van de derde verdachte Tilman Schreurs is niet aanwezig. Zijn onderzoeksvragen werden dinsdag al afgehandeld. Ook is net als op de eerste zittingsdag geen van de verdachten naar Rotterdam gereisd.

Lees hieronder het liveblog vanuit de rechtbank.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Advocaat Van Rey moet orde scheppen in onderzoeksvragen
Negentien dagen gereserveerd voor proces tegen Van Rey
Piet van Pol stapt naar Hoge Raad bij veroordeling
ANP
Jos van Rey (71) wil nog niet met pensioen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen