Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Tweede zittingsdag regiezitting Van Rey

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 13:23

Bij de rechtbank in Rotterdam is woensdagmiddag de tweede zittingsdag van de regiezitting in de zaak-Jos van Rey van start gegaan.

De rechters, officiers en de advocaten Gitte Stevens en Peer Szymkowiak buigen zich nogmaals over de extra onderzoeksvragen, die de advocaten dinsdag hadden ingediend.

Waslijst
De verdediging van Van Rey en Van Pol wilden samen meer dan 150 getuigen horen voordat de zaak inhoudelijk wordt behandeld door de rechtbank. De rechtbank had vooral aan Van Rey's advocate Stevens gevraagd of ze haar waslijst met onderzoeksvragen per onderdeel kon onderverdelen in top-5-lijstjes. Ook wilden de rechters dat Stevens haar onderzoeksvragen beter motiveerde.

Geen verdachten
Advocaat Van der Bruggen van de derde verdachte Tilman Schreurs is niet aanwezig. Zijn onderzoeksvragen werden dinsdag al afgehandeld. Ook is net als op de eerste zittingsdag geen van de verdachten naar Rotterdam gereisd.

Lees hieronder het liveblog vanuit de rechtbank.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocaat Van Rey moet orde scheppen in onderzoeksvragen
Negentien dagen gereserveerd voor proces tegen Van Rey
Piet van Pol stapt naar Hoge Raad bij veroordeling
ANP
Jos van Rey (71) wil nog niet met pensioen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen