Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Persconferentie over onderzoek dood Nicky Verstappen

Geplaatst opdinsdag 23 mei 2017 - 12:25

Politie en justitie geven dinsdagmiddag uitleg over de nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen.

Na bijna negentien jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek. Volg de persconferentie hier live, via de livestream van L1 en ons liveblog.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Natuurgebied Brunssummerheide
Onderzoeksteam bracht nieuwe ontwikkelingen aan het licht
Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek zaak Nicky Verstappen
Mysterieuze dood Nicky Verstappen: vragen en antwoorden
DNA-onderzoek Nicky Verstappen flink uitgebreid
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen