Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: De zaak-Van Rey, dag 1

Geplaatst opmaandag 4 april 2016 - 9:11

De inhoudelijke behandeling van de omvangrijke strafzaak tegen de Roermondse politicus Jos van Rey is maandag van start gegaan bij de rechtbank in Rotterdam. 1Limburg doet live verslag.

In totaal heeft de rechtbank maar liefst negentien dagen uitgetrokken voor de behandeling. Steeds wordt een deel van de tenlastelegging besproken.

Burgemeestersbenoeming
Maandag en dinsdag zijn dat de beschuldiging van fraude bij de burgemeestersbenoeming in Roermond, waarbij VVD-er Van Rey zijn partijgenoot Ricardo Offermanns vertrouwelijke informatie had toegespeeld. Die laatste is hier al voor veroordeeld. Ook komt het ronselen van stemmen door Jos van Rey deze dagen aan de orde.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Van Rey ligt al drie jaar onder vuur
Liberale Volkspartij Roermond blijft Van Rey steunen
Jos van Rey
VVD wacht op oordeel in zaak-Van Rey
Dagvaarding: Van Rey ronselde tientallen stemmen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen