Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Dag 2 van Pinkpop 2015

Geplaatst opzaterdag 13 juni 2015 - 12:00

Dit weekend is op Megaland in Landgraaf de 46e editie van Pinkpop. 1Limburg is er van begin tot eind bij. Volg hier dag 2 live.

Op Instagram plaatsen we foto's vanaf het festivalterrein. Je kunt ons natuurlijk ook zelf foto's sturen met #1Limburg.

Laat ons via Twitter zien hoe jij Pinkpop beleeft. We ontvangen graag jouw foto's, recensies en video's. Gebruik #PP15L of @1Limburg.

Lees hier het verslag van de eerste dag terug.

Video van dag 2

Liveblog

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

LIVE: Pinkpop 2015 dag 1
Pinkpop 2015 volg je via 1Limburg
Pinkpop weer genomineerd voor festivalprijs
Pinkpop in finale UK Festival Awards
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen