Overslaan en naar de inhoud gaan

LIVE: Bieber na Limburgs kwartiertje op podium

Geplaatst opzaterdag 3 juni 2017 - 13:41

Het geduld werd eventjes op de proef gesteld, maar een kwartier later dan gepland sprong Justin Bieber rond 21:15 uur op het podium van Pinkpop in Landgraaf. Via ons liveblog hoef je niets te missen.

1Limburg is er ook dit jaar alle dagen bij. Op onze site en app vind je video's, foto's, recensies en alle andere informatie die van belang is. Voor een bundeling van het laatste festivalnieuws kun je terecht in de festivalrubriek.

Volg Pinkpop ook via L1: op de radio zaterdag (16-19u), zondag (13-18u) en maandag (16-19u). Op tv elke dag om 17:30u in het L1NWS en een special maandag vanaf 17:55 uur.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Sander Ruijters presentator op Pinkpop
Video: de jongste Bieberfan (7) op het Pinkpopterrein
Deze Beliebers kunnen niet wachten op Justin
Lange wachtrijen bij Pinkpop door verscherpte controles
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen