NR20180330_ACFC_FSC_E (2)

Wingers mogen bij goed bod weg: wie geeft Fortuna vleugels?

Lisandro Semedo en André Vidigal keren deze zomer na een verhuurperiode terug bij Fortuna Sittard, maar het is sterk de vraag of zij ook in Sittard blijven.

Lisandro Semedo Fortuna Sittard (3 jan 2019)
Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo

De transfersommen die clubs tot dusver bereid zijn neer te leggen voor Fortuna-speler Lisandro Semedo, stemmen technisch manager Sjoerd Ars nog niet tot tevredenheid.

Semedo en Duitse pechvogel verlaten Fortuna Sittard

De Portugese aanvaller Lisandro Semedo (23) vertrekt bij Fortuna Sittard. Hij speelt komend seizoen op huurbasis voor de Griekse laagvlieger OFI Kreta.

Fortuna verliest van Genk, captain valt geblesseerd uit

Fortuna Sittard heeft haar eerste wedstrijd in 2019 verloren. De geel-groenen gingen in een vriendschappelijk duel tegen KRC Genk met 1-0 onderuit.

Fortuna bevestigt: Semedo-transfer afgeketst

De transfer van Lisandro Semedo (22) van Fortuna Sittard naar West Bromwich Albion, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland, is afgeketst. Dat bevestigt Mustafa Aztopal, technisch directeur van de Sittardse club.

Droomtransfer op losse schroeven voor Fortuna Sittard-ster

De transfer van Lisandro Semedo (22) van Fortuna Sittard naar West Bromwich Albion staat op losse schroeven. Interne strubbelingen bij de Engelse club zorgen voor een onverwachte wending.

Fortuna Sittard-aanvaller Lisandro Semedo
Fortuna Sittard dreigt absolute smaakmaker te verliezen

De toekomst van Lisandro Semedo (22) bij Fortuna Sittard is plots onzeker. Vorige maand tekende de aanvaller nog een langlopend contract bij de promovendus, maar nu lonkt een transfer naar Engeland.

Fortuna slaat grote slag: Semedo blijft in Sittard

Fortuna Sittard is erin geslaagd om smaakmaker Lisandro Semedo (22) langer aan de club te binden. Hij tekende vrijdag een contract tot de zomer van 2022.

Fortuna Sittard-aanvaller Lisandro Semedo
Fortuna Sittard-ster in belangstelling Engelse clubs

Na een topseizoen bij Fortuna Sittard kan Lisandro Semedo (22) op de nodige belangstelling rekenen. Naar eigen zeggen is er onder meer interesse van clubs uit Duitsland, Engeland én Nederland.

Gouden Stieren voor Fortuna-smaakmakers

Een week na de promotie naar de Eredivisie zijn twee Fortuna Sittard-spelers nog eens individueel onderscheiden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV