NR20180330_ACFC_FSC_E (2)

Wingers mogen bij goed bod weg: wie geeft Fortuna vleugels?

Lisandro Semedo en André Vidigal keren deze zomer na een verhuurperiode terug bij Fortuna Sittard, maar het is sterk de vraag of zij ook in Sittard blijven.

Lisandro Semedo Fortuna Sittard (3 jan 2019)
Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo

De transfersommen die clubs tot dusver bereid zijn neer te leggen voor Fortuna-speler Lisandro Semedo, stemmen technisch manager Sjoerd Ars nog niet tot tevredenheid.

Semedo en Duitse pechvogel verlaten Fortuna Sittard

De Portugese aanvaller Lisandro Semedo (23) vertrekt bij Fortuna Sittard. Hij speelt komend seizoen op huurbasis voor de Griekse laagvlieger OFI Kreta.

Fortuna verliest van Genk, captain valt geblesseerd uit

Fortuna Sittard heeft haar eerste wedstrijd in 2019 verloren. De geel-groenen gingen in een vriendschappelijk duel tegen KRC Genk met 1-0 onderuit.

Fortuna bevestigt: Semedo-transfer afgeketst

De transfer van Lisandro Semedo (22) van Fortuna Sittard naar West Bromwich Albion, dat uitkomt op het tweede niveau van Engeland, is afgeketst. Dat bevestigt Mustafa Aztopal, technisch directeur van de Sittardse club.

Droomtransfer op losse schroeven voor Fortuna Sittard-ster

De transfer van Lisandro Semedo (22) van Fortuna Sittard naar West Bromwich Albion staat op losse schroeven. Interne strubbelingen bij de Engelse club zorgen voor een onverwachte wending.

Fortuna Sittard-aanvaller Lisandro Semedo
Fortuna Sittard dreigt absolute smaakmaker te verliezen

De toekomst van Lisandro Semedo (22) bij Fortuna Sittard is plots onzeker. Vorige maand tekende de aanvaller nog een langlopend contract bij de promovendus, maar nu lonkt een transfer naar Engeland.

Fortuna slaat grote slag: Semedo blijft in Sittard

Fortuna Sittard is erin geslaagd om smaakmaker Lisandro Semedo (22) langer aan de club te binden. Hij tekende vrijdag een contract tot de zomer van 2022.

Fortuna Sittard-aanvaller Lisandro Semedo
Fortuna Sittard-ster in belangstelling Engelse clubs

Na een topseizoen bij Fortuna Sittard kan Lisandro Semedo (22) op de nodige belangstelling rekenen. Naar eigen zeggen is er onder meer interesse van clubs uit Duitsland, Engeland én Nederland.

Gouden Stieren voor Fortuna-smaakmakers

Een week na de promotie naar de Eredivisie zijn twee Fortuna Sittard-spelers nog eens individueel onderscheiden.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten