Overslaan en naar de inhoud gaan

Lisa Scheenaard Nederlands skiff-kampioene

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 22:35

Lisa Scheenaard is in Amsterdam Nederlands skiff-kampioene in de open klasse geworden.

De 30-jarige roeister uit Weert was na 2000 meter de snelste en hield Roos de Jong en Karolien Florijn achter zich. Vorig jaar moest Scheenaard nog genoegen nemen met de tweede plaats.

Flinke stap
Scheenaard heeft afgelopen winter in fysiek opzicht een flinke stap gezet. "Vorig jaar rond deze tijd was ik wel goed, maar nog niet super scherp. Je werkt altijd naar het WK toe. De stappen die ik afgelopen winter heb gezet, betalen zich nu uit."

Wereldbekerwedstrijd
De Weerter roeister neemt in de dubbel-twee aan de eerste wereldbekerwedstrijd deel en zal bij tweede wereldbekerwedstrijd bij de dubbel-vier instappen. "Hoe het dan verder gaat, wordt na de tweede wereldbekerwedstrijd bekeken."

Of Scheenaard haar titel in Henley verdedigt, weet ze nog niet. "Het wordt of Henley of Luzern. We nemen in elk geval aan het EK in Glasgow en het WK in Plovdiv deel."

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen