Tom Dumoulin Olympische Spelen (28 juli 2021)

Koning en koningin ontvangen olympische medaillewinnaars

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Ouders Lisa Scheenaard
Ouders Lisa Scheenaard vieren olympisch brons mee

De ouders van Lisa Scheenaard uit Weert zijn apetrots op hun dochter. Hun jongste dochter pakte brons bij het roeien. Ze hebben afgelopen nacht op het puntje van de bank gezeten.

Lisa Scheenaard Olympische Speeln
Scheenaard dolblij met bronzen medaille: 'Heel gaaf'

Roeister Lisa Scheenaard is dolblij met haar bronzen medaille op de Olympische Spelen in Tokio. De Limburgse verscheen met een brede glimlach voor de camera's.

Olympisch liveblog 28 juli
Teruglezen: Zilveren Dumoulin en bronzen Scheenaard

Tom Dumoulin en Lisa Scheenaard zorgden voor Limburgse medailles op de vijfde dag van de Olympische Spelen in Tokio.

Bronzen medaille Lisa Scheenaard Olympische Spelen (28 juli 2021)
Roeister Lisa Scheenaard uit Weert wint olympisch brons

Roeister Lisa Scheenaard uit Weert heeft op de Olympische Spelen in Tokio een bronzen medaille veroverd.

Lisa Scheenaard en Roos de Jong in actie tijdens Olympische Spelen
Roeiers in afzondering na drie coronagevallen

De Nederlandse roeiploeg op de Olympische Spelen wordt vanwege de drie coronagevallen voorlopig helemaal afgezonderd van de deelnemers uit andere landen en van de vrijwilligers in Tokio.

ANP-434328382 (Lisa Scheenaard uit Weert in dubbeltwee met Roos de Jong, Tokio 2021)
Roeisters Scheenaard en De Jong naar finale dubbeltwee

De Nederlandse roeisters hebben zich overtuigend verzekerd van een plek in de eindstrijd van de dubbeltwee. Lisa Scheenaard uit Weert en Roos de Jong zetten in hun halve finale de beste tijd op de klokken: 7.08,09.

Lisa Scheenaard (7 sep 2019)
Lisa Scheenaard houdt hart vast na positieve test coach

Roeisters Roos de Jong en de uit Weert afkomstige Lisa Scheenaard houden naar eigen zeggen hun hart vast na de positieve coronatest van Josy Verdonkschot, de hoofdcoach van de vrouwen.

Lisa Scheenaard (7 sep 2019)
Lisa Scheenaard naar halve finales op Olympische Spelen

Roeister Lisa Scheenaard uit Weert heeft zich samen met Roos de Jong geplaatst voor de halve finales op de Olympische Spelen. Het duo won vrijdag hun serie op het onderdeel dubbeltwee.

Lisa Scheenaard (7 sep 2019)
Succesvolle generale voor roeister Scheenaard richting Tokio

Roeister Lisa Scheenaard (32) uit Weert heeft samen met Roos de Jong goud gepakt bij de wereldbeker in het Italiaanse Sabaudia.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten