Overslaan en naar de inhoud gaan

Liquidatieverdachte Toon van H. alweer vrijgelaten

Geplaatst opdonderdag 22 september 2016 - 20:58

Toon van H. (61) uit Echt, die dinsdag voor de tweede keer is gearresteerd op verdenking van het uitzetten van liquidatie-opdrachten, is weer op vrije voeten gesteld.

Dat heeft de politie Oost-Brabant desgevraagd bevestigd.

Blijft verdachte
Volgens de politie waren er onvoldoende redenen om Van H. langer vast te houden. Woordvoerder Henri van Pinxteren zegt dat het onderzoek doorgaat en dat Van H. wel gewoon verdachte blijft.

Lees ook: Doelwitten uit 2003 opnieuw bij Toon van H. in vizier

Blauwtje lopen
Van H. werd opgepakt omdat hij ervan verdacht wordt openbaar aanklager Paul van
Hilten en een politieman te willen laten vermoorden. Zijn advocaat Ludo Hameleers zei direct na zijn arrestatie al dat de aanhouding 'op helemaal niets' was gebaseerd en voorspelde dat het Openbaar Ministerie opnieuw 'een blauwtje zou lopen'. Een eerdere poging van justitie om Van H. voor hetzelfde te vervolgen, strandde in 2003. Hameleers stond Van H. toen ook al bij.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen