Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)

Sittardse drugshandelaar gearresteerd in moordonderzoek

Dario P. is aangehouden voor betrokkenheid bij de moordpoging op Anthy P. (39) in Sittard. De man zou een motor hebben geregeld voor de schutters. Momenteel zit hij nog een andere gevangenisstraf uit.

Schietpartij Sittard Bradleystraat liquidatiepoging Anthy P. 12 sep 2020
Geheime gesprekken breken onderzoek liquidatiepoging open

In het onderzoek naar een Sittardse liquidatiepoging zijn meerdere nieuwe verdachten in beeld. Dat onderzoek is opengebroken door het kraken van versleutelde chatdienst Sky, waardoor er een berg geheime gesprekken in handen van politie viel.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Bajesklant aangehouden in onderzoek liquidatiepoging

Een 32-jarige gedetineerde van de gevangenis van Roermond is woensdagochtend aangehouden, omdat hij verdacht wordt van medeplichtigheid aan een liquidatiepoging op Anthy P. (38) in Sittard, september vorig jaar.

Wapen vuurwapen AR 15 semiautomatisch geweer stock
Bulgaar vrijgesproken van plannen moord in Helden

Hristo H. (45) hoeft niet de gevangenis in voor het plannen van een moord in Helden. Justitie eiste onlangs zeven jaar cel tegen de Bulgaar, maar de rechter ziet te weinig bewijs voor de moordplannen.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Vierde aanhouding in onderzoek Sittardse liquidatiepoging

De politie heeft maandagochtend een 19-jarige man uit het Belgische Kinrooi aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatiepoging in september in Sittard.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Deen opgepakt in onderzoek liquidatiepoging Sittard

De politie heeft een 28-jarige Deen opgepakt voor de liquidatiepoging op een man op de Bradleystraat in Sittard, in september vorig jaar.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Sittardenaar in hotel opgepakt voor liquidatiepoging

De politie heeft zaterdagmorgen in een hotel in de gemeente Sittard-Geleen een man opgepakt voor de liquidatiepoging op een man in Sittard, in september vorig jaar.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Maastrichtenaar vast voor liquidatiepoging Sittard

Een Maastrichtenaar van 35 jaar oud is aangehouden voor de liquidatiepoging op een man in Sittard, in september vorig jaar.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Man (27) gearresteerd voor plannen moordaanslag in Sittard

Een 27-jarige man is gearresteerd voor het plannen van een moordaanslag in Sittard. Justitie kwam de man en diens plannen op het spoor via EncroChat, een chatdienst die onlangs gekraakt werd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten