Diamant edelsteen diefstal stock

Mysterie in Helden: liquidatiepoging of diamantroof?

Niet een liquidatiepoging, maar een diamantenroof bracht Bojan V. (37) en Hristo H. (44) in maart 2019 naar Helden. Dat claimt het verdachte duo. De mannen ontkennen ten stelligste een moord te hebben voorbereid.

Politie stock donker
'Politie wist liquidatie in Helden te voorkomen'

De politie heeft vorig jaar een liquidatie in Helden voorkomen. Agenten werden getipt dat twee mannen al dagen bij een woning stonden te posten. Toen de politie poolshoogte wilde nemen, ging het verdachte duo ervandoor.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Nieuwe ronde zittingen in liquidatieproces Caloh Wagoh

In de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol vinden woensdag en donderdag voorbereidende zittingen plaats in het liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Verdachten liquidatieproces Caloh Wagoh blijven in cel

Alle verdachten in het grote liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh blijven in de cel.

DjagaDjaga / Jason L.
'Moordcommando wilde rapper omleggen voor 100.000 euro'

Net als de Roermondse Samir H., ontsnapte rapper Jason L. volgens justitie aan een liquidatie door motorclub Caloh Wagoh. Op het hoofd van Jason, die rapt onder de naam DjagaDjaga, stond een prijs van 100.000 euro.

ANP-370674972
Caloh Wagoh-dossier: motorclub of moordmakelaars?

Eén van de grootste rechtszaken van Nederland landde plots in Limburg. Roermondenaar Samir H. bleek een doelwit te zijn van motorclub Caloh Wagoh, die zich volgens justitie liet gebruiken voor moordaanslagen. Hoe zit het precies met deze zaak?

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'

Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water.

ANP-377739693
Gestolen auto Brunssum gebruikt voor moord op advocaat

Een van de auto's die is gebruikt om de straat en de woning van de in september geliquideerde advocaat Derk Wiersum te observeren, blijkt afkomstig te zijn uit Brunssum.

politielint politie-onderzoek, niet betreden, politie, onderzoek stock
Maastrichtse Iraniërs beveiligd na liquidaties

Twee in Maastricht wonende Iraniërs worden door de politie beveiligd vanwege serieuze en aanhoudende bedreigingen. Het gaat om tegenstanders van het Iraans bewind in Teheran.

ANP
Advocaten reageren geschokt op liquidatie: 'Een drama'

De advocaat van kroongetuige Nabil B., Derk Wiersum (44), is woensdagochtend doodgeschoten in Amsterdam. De liquidatie van een strafpleiter heeft een flinke impact op de Limburgse collega's.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV