Schietpartij schieten wapen pistool stock

Mannen op de vlucht na veroordeling voor moordaanslag

Sarmad Al A. (31) en Yilmaz K. (50) zijn voortvluchtig, nadat ze in maart van dit jaar zijn veroordeeld voor betrokkenheid bij een moordaanslag in Heerlen.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Man (27) gearresteerd voor plannen moordaanslag in Sittard

Een 27-jarige man is gearresteerd voor het plannen van een moordaanslag in Sittard. Justitie kwam de man en diens plannen op het spoor via EncroChat, een chatdienst die onlangs gekraakt werd.

Edit - Jerlonny P Kerron
Rapper opnieuw verdacht in grote strafzaak: wie is Jerlonny?

De 23-jarige Jerlonny P. staat woensdag voor het eerst voor de rechter in het liquidatieproces rondom advocaat Derk Wiersum. Wie is deze jonge Brunssumer en hoe raakte hij verzeild in één van de grootste rechtszaken van het land?

Diamant edelsteen diefstal stock
Mysterie in Helden: liquidatiepoging of diamantroof?

Niet een liquidatiepoging, maar een diamantenroof bracht Bojan V. (37) en Hristo H. (44) in maart 2019 naar Helden. Dat claimt het verdachte duo. De mannen ontkennen ten stelligste een moord te hebben voorbereid.

Politie stock donker
'Politie wist liquidatie in Helden te voorkomen'

De politie heeft vorig jaar een liquidatie in Helden voorkomen. Agenten werden getipt dat twee mannen al dagen bij een woning stonden te posten. Toen de politie poolshoogte wilde nemen, ging het verdachte duo ervandoor.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Nieuwe ronde zittingen in liquidatieproces Caloh Wagoh

In de extra beveiligde rechtszaal op Schiphol vinden woensdag en donderdag voorbereidende zittingen plaats in het liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh.

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
Verdachten liquidatieproces Caloh Wagoh blijven in cel

Alle verdachten in het grote liquidatieproces rond motorclub Caloh Wagoh blijven in de cel.

DjagaDjaga / Jason L.
'Moordcommando wilde rapper omleggen voor 100.000 euro'

Net als de Roermondse Samir H., ontsnapte rapper Jason L. volgens justitie aan een liquidatie door motorclub Caloh Wagoh. Op het hoofd van Jason, die rapt onder de naam DjagaDjaga, stond een prijs van 100.000 euro.

ANP-370674972
Caloh Wagoh-dossier: motorclub of moordmakelaars?

Eén van de grootste rechtszaken van Nederland landde plots in Limburg. Roermondenaar Samir H. bleek een doelwit te zijn van motorclub Caloh Wagoh, die zich volgens justitie liet gebruiken voor moordaanslagen. Hoe zit het precies met deze zaak?

Caloh Wagoh (18 dec 2019)
'Caloh Wagoh plande liquidatie in Roermond'

Roermondenaar Samir H. is aan de dood ontsnapt. Motorclub Caloh Wagoh plande volgens justitie een aanslag op zijn leven, maar die liquidatiepoging viel in het water.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten