Sven Prins

Hoger beroep Sven Prins: OM eist drie keer 30 jaar

Jusititie eist in hoger beroep 30 jaar cel tegen alle drie de verdachten van de liquidatie van Sven Prins, in september 2015.

ANP
Peter R. de Vries (64) overleden: 'Geknokt tot het einde'

Peter R. de Vries (64) is overleden. De misdaadverslaggever is negen dagen na de aanslag op zijn leven gestorven aan zijn verwondingen.

Schietpartij Sittard Bradleystraat liquidatiepoging Anthy P. 12 sep 2020
Geheime gesprekken breken onderzoek liquidatiepoging open

In het onderzoek naar een Sittardse liquidatiepoging zijn meerdere nieuwe verdachten in beeld. Dat onderzoek is opengebroken door het kraken van versleutelde chatdienst Sky, waardoor er een berg geheime gesprekken in handen van politie viel.

Schietpartij Hoensbroek (2 mei 2021)
Reconstructie: Buitenringmoord blijkt onderwereldliquidatie

Kayvan Pishbin (29) is in de val gelokt voorafgaand aan zijn liquidatie op de Buitenring bij Hoensbroek. Andere mannen botsten tegen zijn auto. Tijdens het invullen van de schadepapieren werd Pishbin doodgeschoten.

Schietpartij Hoensbroek (2 mei 2021)
Verdachte broers langer in voorarrest voor Buitenringmoord

Twee broers uit Heerlen blijven nog minstens twee weken in voorarrest voor vermeende betrokkenheid bij de Buitenringmoord. Dat heeft de onderzoeksrechter vrijdag bepaald.

Schietpartij Hoensbroek (2 mei 2021)
Motief voor Buitenringmoord duidelijk: nog geen arrestaties

De politie denkt te weten wat er voorafging aan de moord op Kayvan Pishbin (29). Hij werd op 2 mei doodgeschoten op de Buitenring bij Hoensbroek. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden.

Gevangenis arrestatie cel stock
'Tip van informant redde leven van Sittards moorddoelwit'

Door een tip van een politie-informant is een Sittardse man wellicht aan de dood ontsnapt. De tipgever vertelde de politie over concrete plannen om de man te vermoorden, waarna Wesley N. (28) is gearresteerd.

Schietpartij Sittard Bradleystraat liquidatiepoging Anthy P. 12 sep 2020
'Bodybuilder' gearresteerd voor Sittardse moordpoging

In het onderzoek naar de moordpoging op Anthy P. (38) in Sittard is er een vijfde verdachte aangehouden. Het gaat om Stefan 'Bodybuilder' C. (40) uit Den Bosch.

Wapen vuurwapen AR 15 semiautomatisch geweer stock
Bulgaar vrijgesproken van plannen moord in Helden

Hristo H. (45) hoeft niet de gevangenis in voor het plannen van een moord in Helden. Justitie eiste onlangs zeven jaar cel tegen de Bulgaar, maar de rechter ziet te weinig bewijs voor de moordplannen.

Arrestatie
'Man had 20.000 euro over voor moord op Sittardenaar'

Wesley N. (27) had 20.000 euro over voor de moord op een Sittardenaar, met wie hij een drugsconflict had. Dat denkt justitie te kunnen bewijzen. Hij zocht alleen nog iemand die de liquidatie kon uitvoeren.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten