Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions wint nipt van Volendam

Geplaatst opzaterdag 9 november 2019 - 20:55

De handballers van OCI Lions hebben in Sittard met 28-27 van Volendam gewonnen.

De nummer 2 in de BeNe-league en de bezoekers uit Noord-Holland hielden in de eerste helft de stand lang in evenwicht. In de slotfase nam Lions afstand van Volendam en ging met een 16-14 voorsprong rusten.

Gat niet gedicht
De Volendammers kwamen in de tweede helft terug en op gelijke hoogte met de Sittardenaren: 22-22. Daarna bouwde Lions een voorsprong van drie doelpunten op. De Volendammers vochten terug, maar konden het gat niet meer dichten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen