Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lions weet voor eigen publiek niet te winnen

Geplaatst opzaterdag 5 december 2015 - 22:27

OCI-Lions heeft voor eigen publiek niet weten te winnen van Callant/Tongeren. De landskampioen mocht met het 30-30 gelijkspel nog het meest tevreden zijn.

Bijna de gehele wedstrijd stond de ploeg achter. Pas in de slotfase werd de gelijkmaker gescoord. Lions blijft aan kop van de BENE-League en was van tevoren al zeker van deelname aan de Final Four.

Slechte start
Een slechte start moest de thuisploeg bekopen met een 4-1 achterstand. De gastheren vochten zich terug tot 7-7, maar daarna kwam de ploeg nauwelijks nog in het stuk voor tot de rust. De solide dekking was niet zo solide en aan de overkant werden de nodige kansen gemist. De Belgen profiteerden en stonden met de rust met 11-15 voor.

Op en neer
Na de hervatting ging het op en neer, maar Lions beet zich vast en kwam langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. Mede omdat de ploeg een aantal zeven meters mocht nemen die alle feilloos door Luc Steins werden benut. In de slotfase werd de ploeg geholpen omdat Tongeren in ondertal kwam te staan.

De gelijkmaker kwam in de laatste minuut op naam van Luc Steins die andermaal een strafworp benutte. Donderdag neemt Lions het in Aalsmeer op tegen de gelijknamige tegenstander.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Lions mist handbaltitel in bloedstollende finale
Gebroeders Steins helpen Lions langs Hasselt
Lions miraculeus naar finale BENE-League
Bevo opent tegen Hurry Up, Lions naar Merksem Handbal
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen