Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions weet voor eigen publiek niet te winnen

Geplaatst opzaterdag 5 december 2015 - 22:27

OCI-Lions heeft voor eigen publiek niet weten te winnen van Callant/Tongeren. De landskampioen mocht met het 30-30 gelijkspel nog het meest tevreden zijn.

Bijna de gehele wedstrijd stond de ploeg achter. Pas in de slotfase werd de gelijkmaker gescoord. Lions blijft aan kop van de BENE-League en was van tevoren al zeker van deelname aan de Final Four.

Slechte start
Een slechte start moest de thuisploeg bekopen met een 4-1 achterstand. De gastheren vochten zich terug tot 7-7, maar daarna kwam de ploeg nauwelijks nog in het stuk voor tot de rust. De solide dekking was niet zo solide en aan de overkant werden de nodige kansen gemist. De Belgen profiteerden en stonden met de rust met 11-15 voor.

Op en neer
Na de hervatting ging het op en neer, maar Lions beet zich vast en kwam langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. Mede omdat de ploeg een aantal zeven meters mocht nemen die alle feilloos door Luc Steins werden benut. In de slotfase werd de ploeg geholpen omdat Tongeren in ondertal kwam te staan.

De gelijkmaker kwam in de laatste minuut op naam van Luc Steins die andermaal een strafworp benutte. Donderdag neemt Lions het in Aalsmeer op tegen de gelijknamige tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions mist handbaltitel in bloedstollende finale
Gebroeders Steins helpen Lions langs Hasselt
Lions miraculeus naar finale BENE-League
Bevo opent tegen Hurry Up, Lions naar Merksem Handbal
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen