Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions verslaat Sporting Nelo in BeNe-League

Geplaatst opdonderdag 18 oktober 2018 - 9:03

OCI-Lions heeft woendagavond in de Bene-League van Sporting Nelo gewonnen.

De Sittardse handbalploeg versloeg in eigen huis de Belgische tegenstander met 24-20.

Gat
De mannen van trainer Mark Schmetz kwamen in de Stadssporthal goed uit de startblokken en stonden na tien minuten met 6-2 voor. Tien minuten later had de tegenstander dat verschil teruggebracht tot 8-6, maar Lions wist het gat met Sporting NeLo voor rust te vergroten tot 13-9.

Aansluiting
Direct na de hervatting liep Lions uit tot 16-9, maar het Belgische team kwam terug tot 17-13, waarna Lions met twee doelpunten uitliep tot 19-13. Het team van coach Martin Vlijm kwam opnieuw terug en wist de aansluiting met de Sittardenaren te bewerkstellingen.

Winst
Lions wist de Belgen van de gelijkmaker af te houden en stelde in de slotfase de zege door doelpunten van Schmeits, Baart en Steins veilig.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen