Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions verliest in slotfase van Achilles Bocholt

Geplaatst opzaterdag 18 november 2017 - 22:19

OCI Lions heeft de topper in de BeNe-League verloren. Achilles Bocholt won met 30-33 van de Sittardse ploeg, die de winnende club lang kon bijbenen.

Lions kwam snel op voorsprong, maar na tien minuten was de stand weer gelijk.

Tijdstraf
Lions wist daarna een gat van vijf treffers te slaan. Een tijdstraf van Ivo Steins bood Bocholt de kans de achterstand te verkleinen, maar Lions stond bij rust met 17-14 voor.

Tweede helft
Bocholt begon sterk aan de tweede helft een kwam terug tot 19-19. Lions nam opnieuw afstand, maar halverwege de tweede helft hadden de Belgen de achterstand weggewerkt en kwamen zij voor het eerst op voorsprong. Lions kon de tegenstander volgen, maar het gat niet dichten. In de slotfase wisselde Lions keeper Luuk Hoiting voor een extra veldspeler. Dat bleek een foute beslissing, want Bocholt nam nog meer afstand.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen