Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions stuurt Houten met 36-22 nederlaag naar huis

Geplaatst opzaterdag 19 oktober 2019 - 20:50

OCI-Lions heeft in eigen huis met 36-22 van Houten gewonnen.

De mannen van trainer Christoph Jauernik kwamen in de Stadssporthal in Sittard al snel met 5-2 voor en bouwden de voorsprong steeds verder uit. Halverwege de wedstrijd stond Lions met 18-12 voor.

Geen gas terug
Ook na de hervatting gingen de Sittardse handballers door met scoren en het verschil met de tegenstander werd steeds groter. Met nog een kwartier te spelen was de stand 26-18 en ook daarna nam het Sittardse team geen gas terug. Het eindsignaal viel bij de stand 36-22.

Lions heeft na 8 wedstrijden in de BeNe-league 14 punten en gaat daarmee aan kop.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen