Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions reserves winnen weer

Geplaatst opzondag 5 oktober 2014 - 18:40

De reserves van OCI-Lions hebben het bezoekende Hercules uit Den Haag met 32-23 geklopt. De handballers doen het dit seizoen prima in de eredivisie.

De ploeg van trainer-coach Harold Nusser staat inmiddels op de tweede plek. Van de vijf duels die er tot nu toe gespeeld zijn, won Lions er vier.

Beter
Omdat koploper Hurry Up de handballers van Houten klopte, klimt Lions op de ranglijst van drie naar twee. Het doelsaldo van de ploeg uit Sittard-Geleen is beter dan dat van Houten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Knappe overwinning Lions reserves in Arnhem
Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie
Lions 2 gaat hard onderuit tegen Tachos
Reserves Lions eervol ten onder tegen Quintus
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen