Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions reserves winnen rommelige derby van Venlo

Geplaatst opzaterdag 5 maart 2016 - 19:24

De reserves van Lions hebben de handbalderby in de nacompetitie van de eredivisie tegen HandbaL Venlo met 33-28 gewonnen.

Bij de rust leidde de thuisploeg van coach Harold Nusser met 19-14.

Dramatisch
De gasten uit Venlo startten dramatisch aan de Limburgse derby. Coach Robin Gielen nam na zes minuten bij een 6-2 stand een time out. Dat hielp enigszins. De Venlonaren bleven redelijk in het spoor van Lions.

Winnende spoor
Na de rust was het allemaal een stuk slordiger. De gasten knokten voor een goed resultaat en kwamen terug tot op twee doelpunten door een soepel scorende routinier Jos Arnoldussen. Ivar Stavast, ook uitgeroepen tot Man of the Match, zette zijn ploeg echter op het winnende spoor.

Veilig
Door de uitslag is Lions helemaal veilig. Venlo krijgt volgende week nummer laatst Hellas op bezoek en dat duel is heel belangrijk voor de ploeg van Robin Gielen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Robin Gielen nieuwe trainer bij dames Handbal Venlo
Handbal stock zwart witte bal in doelpunt
Handbalcoach Robin Gielen langer in Venlo
Nieuwe aanwinsten vrouwen Cabooter HandbaL Venlo
Handbal Venlo/Swift begint met zege in degradatiepoule
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen