Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions plaatst zich voor finale van Final Four

Geplaatst opzaterdag 17 maart 2018 - 19:03

De handballers van OCI-Lions hebben zich geplaatst voor de finale van de Final Four. In Den Bosch won de Sittardse formatie van Initia Hasselt: 34-27.

Hasselt had halverwege de eerste helft nog een voorsprong van vijf doelpunten, maar voor rust kwam Lions langszij om vervolgens met een marge van twee goals in het voordeel te gaan rusten: 17-15.

Slap begin
De zege was verdiend, hoewel het er in de beginfase nog niet naar uitzag dat Lions zou winnen. Hasselt had halverwege de eerste helft een voorsprong van vijf doelpunten, maar nog voor rust kwam Lions langszij om vervolgens met een marge van twee goals in het voordeel te gaan rusten: 17-15. In de tweede helft zag het publiek een ontketende Sittardse ploeg die Hasselt binnen een minuut of zeven van het veld speelde. Joao Ramos was de grote man bij Lions en werd topscorer met vijftien treffers.

Nieuwe kans
De Sittardse ploeg treft zondagmiddag om 16:00 uur het Beglgische Achilles Bocholt in de finale, de club die de BeNe-league competitie steeds heeft aangevoerd. Daarmee krijgt Lions een herkansing. Ook vorig jaar troffen beide ploegen elkaar in de eindstrijd. Toen was het Bocholt dat met één doelpunt verschil wist te winnen: 38-37.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen