Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions onderuit tegen Volendam, duel Bevo afgelast

Geplaatst opzaterdag 19 september 2020 - 21:53

Kembit-Lions heeft zaterdagavond het derde duel in de HandbalNL League verloren. In Sittard ging de ploeg van Christoph Jauernik onderuit met 24-30.

Het duel van Herpertz Bevo werd afgelast.

Gelijk op
Lions boekte vorige week de eerste zege in de nationale competitie door met 33-27 te winnen van Hurry Up. Zaterdagavond ging het gedurende de eerste helft lange tijd gelijk op in Sittard. Tot 12-12. Toen wist Volendam voor het eerst een gaatje te slaan met de Limburgse ploeg. Volendam scoorde vier keer op rij en ging met een 16-12 voorsprong richting de kleedkamer.

Zes punten op rij
Na rust hield Volendam de voorsprong vast. Lions kwam niet dichterbij dan drie punten. Bij een stand van 19-22 wist Volendam opnieuw een aantal doelpunten op rij te scoren. Zo kon Volendam uitlopen naar 19-28. Met dat verschil was de wedstrijd beslist. Lions scoorde nog wel een aantal keer maar moest genoegen nemen met 24-30 nederlaag.

De ploeg uit Sittard-Geleen staat nu tweede in de stand achter Aalsmeer. De koploper en achtervolgers Volendam en Hurry Up hebben wel een duel minder gespeeld.

Coronabesmetting
Het duel van Herpertz Bevo ging zaterdagavond niet door. De ploeg zou in Panningen aantreden tegen Hurry-Up, maar bij de Drentse ploeg bleek iemand van de selectie besmet met het coronavirus. Daardoor kon het duel niet doorgaan.

Bevo blijft door de afgelasting laatste in de stand. De ploeg uit Panningen speelde pas een duel.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen