Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions niet opgewassen tegen Belgische koploper

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 16:21

In de BeNe-league is OCI Lions er niet in geslaagd dichter bij koploper Achilles Bocholt te komen.

Het team van trainer Cristoph Jauernik, de nummer 2 in de stand, verloor de topper in Bocholt met 30-22.

Voorsprong verspeeld
Tot 5-5 ging de stand gelijk op. Toen sloeg de Sittardse ploeg een gat van vier doelpunten. Achilles kwam terug, maakte gelijk en liep door balverlies en een break voor rust uit tot 14-12.

Tandje extra
Na rust vergrootte het Belgische team de voorsprong tot 16-12. Lions kwam weliswaar iets dichterbij, maar zag Achilles opnieuw uitlopen. In het laatste deel van de wedstrijd schakelde de Belgische koploper nog een tandje bij.

Balverlies
Lions leed in de tweede helft onnodig veel balverlies. Acht minuten voor tijd was de achterstand van Lions gegroeid tot zeven treffers. Coach Jauernik probeerde met een time out zijn team weer op de de goede weg te krijgen, maar zijn peptalk leverde niet het gewenste resultaat op. Achilles won met 30-22 en verstevigde de koppositie.

Lions blijft tweede in de rangschikking van de BeNe-league. Bevo uit Panningen staat vierde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen