Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions niet langer ongeslagen in BeNe-League

Geplaatst opzaterdag 27 november 2021 - 21:59

De handballers van Kembit-Lions hebben hun eerste competitienederlaag in de BeNe-League geleden. In Zwartemeer was Hurry Up met 31-27 te sterk voor de mannen uit Sittard.

Hurry Up, de nummer zeven in het klassement van de BeNe-League, kon de koploper in de beginfase goed bijbenen, maar zag de Sittardenaren na 5-5 afstand nemen. Lions kwam met 10-14 voor en leek met een comfortabele voorsprong te gaan rusten. Dat was buiten de waard gerekend want Hurry Up kwam sterk terug en had het gat halverwege de wedstrijd nagenoeg gedicht: 16-17.

Zwakke tweede helft
In de tweede helft was Hurry Up de betere ploeg. De Sittardenaren zonder Joris Baart en Jonas Dell, kwamen door zwak spel op achterstand, maar vochten zich terug tot 23-23. Daarna sloeg het team van Joop Fiege een gat van vier treffers dat de Sittardenaren mede door uitstekend werk van de doelman van Hurry Up niet meer gedicht kregen.

Koploper
Lions blijft met 21 punten uit 12 wedstrijden koploper in de BeNe-League.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen