Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Lions mist Adams tijdens beslissende seizoensfase

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 22:49

OCI-Lions moet het in de beslissende fase om de landstitel doen zonder Jasper Adams. De international heeft tijdens de bekerfinale tegen Volendam zijn duim gebroken.

Adams liep na twaalf minuten al de vingerbreuk op. Hij keerde niet meer terug en zag dat Lions na rust in Volendam zijn meerdere moest erkennen. Het seizoen van de linkeropbouwer is voorbij.

Schmeits terug
Verder is iedereen fit. Ook Rob Schmeits, hersteld van een hersenschudding, zit bij de wedstrijdselectie. Zaterdagavond ontvangt Lions in Sittard opnieuw Volendam. Als Lions wint, is Aalsmeer de tegenstander in de eindstrijd om de landstitel. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Lions een voorsprong van twee punten op Volendam.

Derby tegen Bevo
Volgende week zaterdag staat in de laatste wedstrijd van de kampioensgroep de derby in Panningen tegen Herpertz/Bevo HC op het programma. Volendam speelt dan thuis tegen Aalsmeer. Mocht Lions zich voor de finale plaatsen, dan staat de best-of-three reeks gepland voor eind mei of begin juni.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen