Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions mist Adams tijdens beslissende seizoensfase

Geplaatst opvrijdag 10 mei 2019 - 22:49

OCI-Lions moet het in de beslissende fase om de landstitel doen zonder Jasper Adams. De international heeft tijdens de bekerfinale tegen Volendam zijn duim gebroken.

Adams liep na twaalf minuten al de vingerbreuk op. Hij keerde niet meer terug en zag dat Lions na rust in Volendam zijn meerdere moest erkennen. Het seizoen van de linkeropbouwer is voorbij.

Schmeits terug
Verder is iedereen fit. Ook Rob Schmeits, hersteld van een hersenschudding, zit bij de wedstrijdselectie. Zaterdagavond ontvangt Lions in Sittard opnieuw Volendam. Als Lions wint, is Aalsmeer de tegenstander in de eindstrijd om de landstitel. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Lions een voorsprong van twee punten op Volendam.

Derby tegen Bevo
Volgende week zaterdag staat in de laatste wedstrijd van de kampioensgroep de derby in Panningen tegen Herpertz/Bevo HC op het programma. Volendam speelt dan thuis tegen Aalsmeer. Mocht Lions zich voor de finale plaatsen, dan staat de best-of-three reeks gepland voor eind mei of begin juni.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen