Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions haalt oudgediende Pastoor terug naar Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 22:44

Oudgediende Mats Pastoor keert terug naar handbalclub OCI Lions.

De 24-jarige cirkelspeler speelde in het verleden al eens drie seizoenen bij de club uit Sittard-Geleen. Met het aantrekken van Pastoor heeft Lions zijn eerste versterking van het komende seizoen binnen.

Geblesseerd
Pastoor is nu nog bezig met de laatste fase van de revalidatie en tevreden dat hij bij Lions zijn comeback kan maken. "Het is voor mij thuiskomen bij Lions. En ik ben blij dat ik de kans en de tijd krijg om terug te komen." Hij liep anderhalf jaar geleden een ernstige knieblessure op en probeert nu weer op zijn oude niveau terug te komen.

Ramos en Strauven
Ook Joao Jacob Ramos en Pieter Strauven zijn komend jaar weer van de partij bij de club uit Sittard-Geleen. Ramos tekende een contract voor twee jaar en Strauven kreeg een verbintenis voor minimaal één jaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen