Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions haalt oudgediende Pastoor terug naar Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 22:44

Oudgediende Mats Pastoor keert terug naar handbalclub OCI Lions.

De 24-jarige cirkelspeler speelde in het verleden al eens drie seizoenen bij de club uit Sittard-Geleen. Met het aantrekken van Pastoor heeft Lions zijn eerste versterking van het komende seizoen binnen.

Geblesseerd
Pastoor is nu nog bezig met de laatste fase van de revalidatie en tevreden dat hij bij Lions zijn comeback kan maken. "Het is voor mij thuiskomen bij Lions. En ik ben blij dat ik de kans en de tijd krijg om terug te komen." Hij liep anderhalf jaar geleden een ernstige knieblessure op en probeert nu weer op zijn oude niveau terug te komen.

Ramos en Strauven
Ook Joao Jacob Ramos en Pieter Strauven zijn komend jaar weer van de partij bij de club uit Sittard-Geleen. Ramos tekende een contract voor twee jaar en Strauven kreeg een verbintenis voor minimaal één jaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen