Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions haalt oudgediende Pastoor terug naar Sittard-Geleen

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 22:44

Oudgediende Mats Pastoor keert terug naar handbalclub OCI Lions.

De 24-jarige cirkelspeler speelde in het verleden al eens drie seizoenen bij de club uit Sittard-Geleen. Met het aantrekken van Pastoor heeft Lions zijn eerste versterking van het komende seizoen binnen.

Geblesseerd
Pastoor is nu nog bezig met de laatste fase van de revalidatie en tevreden dat hij bij Lions zijn comeback kan maken. "Het is voor mij thuiskomen bij Lions. En ik ben blij dat ik de kans en de tijd krijg om terug te komen." Hij liep anderhalf jaar geleden een ernstige knieblessure op en probeert nu weer op zijn oude niveau terug te komen.

Ramos en Strauven
Ook Joao Jacob Ramos en Pieter Strauven zijn komend jaar weer van de partij bij de club uit Sittard-Geleen. Ramos tekende een contract voor twee jaar en Strauven kreeg een verbintenis voor minimaal één jaar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen