Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions en Visé delen in spannende wedstrijd de punten

Geplaatst opzaterdag 22 februari 2020 - 20:56

Kembit-Lions en HC Visé hebben in een spannende wedstrijd de punten gedeeld.

In Sittard eindigde de wedstrijd in de BeNe-league in een 34-34 gelijkspel.

Goede start
Lions begon goed aan de belangrijke wedstrijd tegen de Belgen. In de Stadssporthal in Sittard stond de thuisploeg binnen enkele minuten met 2-0 voor, maar Visé dichtte het gat. De Sittardenaren kwamen in de loop van de eerste helft met 11-8 voor, maar Visé kwam opnieuw terug, boog de stand om en ging met 16-17 aan de thee.

L1

In evenwicht
Lions kwam snel weer gelijk, waarna de wedstrijd enige tijd in evenwicht bleef. Het team uit Visé kwam halverwege de tweede helft met twee treffers voor, maar Rob Schmeits boog de stand met drie treffers op rij in het voordeel van Lions om. In de slotfase was de spanning te snijden in Sittard. Voor beide ploegen stond er veel op het spel.

Dertig treffers
Visé rondde het eerst de kaap van dertig treffers, maar Lions trok de stand direct weer gelijk, waarna de twee teams elkaar geen duimbreed toegaven. Met nog enkele minuten te spelen kwam Lions door Joao Ramos met twee doelpunten voor. Visé kwam via een penalty dichterbij en zette enkele grote mannen in om nog een punt uit het vuur te slepen. Na een time out negen seconden voor tijd scoorden de Belgen de gelijkmaker en brachten het Sittardse team daarmee een ferme mentale tik toe.

Twee wedstrijden voor het einde is de strijd om een plek in de Final Four nog niet gestreden. Lions en Bevo hebben 30 punten, maar voelen de hete adem van Visé en Neerpelt in hun nek.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen