Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions en Aalsmeer spelen om koppositie in BeNe-League

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 9:40

Het duel tussen de handballers van OCI-Lions en Fiqas Aalsmeer heeft zaterdagavond als inzet de koppositie in de BeNe-League.

Lions leidt deze Belgisch-Nederlandse competitie met zeven uit vijf, terwijl Aalsmeer twee punten minder heeft, maar ook een duel minder gespeeld heeft. Hasselt, Tongeren en Bocholt volgen op een punt van Lions. Het is dus razend spannend.

De topper wordt niet gespeeld in de vertrouwde Topsporthal omdat daar aan een vernieuwde vloer gewerkt wordt. Net als tegen Achilles Bocholt wordt het duel gespeeld in de Stadssporthal in Sittard, waar om 19.00 uur de beginworp gegeven wordt van de topper. Tegen Bocholt was de sfeer in de Stadssporthal fantastisch.

Derby
Na afloop van het duel tussen Lions en Aalsmeer ontvangt Sittardia de mannen van Handbal Venlo. De derby in de eerste divisie begint om 20:45 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions 2 verder in beker ten koste van Sittardia
Video: BFC wint handbalderby van Sittardia
Lions blijft koploper in BENE-League na spektakelstuk
Verliezend Bevo mist steunpilaren
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen