Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions deelt Aalsmeer gevoelige tik uit

Geplaatst opzaterdag 23 oktober 2021 - 22:12

De handballers van Kembit-Lions hebben in de achtste wedstrijd van de competitie in de BeNe-League huidig landskampioen Aalsmeer verslagen met 35-28.

Lions had in de eerste helft geen kind aan de mannen uit Aalsmeer, die de koploper maar kort konden bijbenen. Na nauwelijks tien minuten stond het team van coach Christoph Jauernik al met 6-3 voor en het verschil groeide in de loop van de eerste helft tot acht doelpunten. Halverwege de wedstrijd stond Lions al met 19-11 voor en leken de Sittardse handballers gehakt van de tegenstander te gaan maken.

Inhaalrace
Aalsmeer begon na een zwak half uur de hervatting met een inhaalrace en verkleinde de achterstand tot zes treffers. Terwijl over en weer gescoord werd, bleef het verschil een tijdlang staan. In het laatste kwart van de wedstrijd nam Lions weer meer afstand van Aalsmeer en won de wedstrijd met 35-28.

Koploper
Lions is na acht wedstrijden nog ongeslagen en gaat met 15 punten aan de leiding in de BeNe-League. Bevo is hekkensluiter.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen