Overslaan en naar de inhoud gaan

Lions 2 wint derby met Handbal Venlo

Geplaatst opzondag 9 oktober 2016 - 16:38

OCI-Lions 2 heeft de derby met Handbal Venlo/Swift 2000 in zijn voordeel beslist.

De koploper in de eredivisie won thuis in Glanerbrook nipt met 30-29 en blijft daardoor ook de ranglijst aanvoeren. De bezoekers staan na zeven duels in de grote middenmoot. In het eerste bedrijf gaven beide ploegen elkaar geen duimbreed toe. Via 5-5 werd het 13-13 en uiteindelijk ging Lions net met een voorsprong rusten: 16-15.

Naarmate de wedstrijd vorderde trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe. Met nog tien minuten stond er 26-22 op het scorebord. De bezoekers kwamen in de laatste drie minuten nog wel dichterbij, maar verder kwam Handbal Venlo niet.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo 2 blijft in de eredivisie, Lions 2 wint poule
Handbal Lions - Tongeren 22 dec 2019
Limburgse handballers mogelijk pas in februari in competitie
Lions 2 wint handbalderby van Venlo/Swift
Loting voorrondes handbal landelijke beker
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen