Lions - Volendam (18 september 2021)

Bevo HC verliest opnieuw, Lions boekt derde zege

De handballers van Herpertz/Bevo hebben ook hun derde wedstrijd in de BeNe-League verloren. In de Heuf in Panningen waren de mannen van Visé BM te sterk voor het team van coach Jo Smeets. Het werd 33-35 voor het Belgische team.

Wedstrijd Kembit Lions - Hurry Up
Handballers van Lions winnen, Bevo verliest in Volendam

De handballers van Lions hebben in de tweede speelronde van de BENE-League een knappe overwinning behaald op Sporting Pelt (25-28).

Jonas Dell Kembit Lions
Duits zwaargewicht Dell komt Lions versterken

De Duitse opbouwer Jonas Dell is de nieuwste aanwinst van KEMBIT-Lions.

Lions - Aalsmeer Finaleduel (19 juni 2021)
Handballers Lions verliezen beslissend duel om landstitel

De handballers van Kembit Lions hebben naast de landstitel gegrepen. In de finale werd in de beslissende wedstrijd verloren van Aalsmeer met 24-28.

Aalsmeer - Lions 12 jun 2021
Derde wedstrijd moet strijd om handbaltitel beslissen

De mannen van Kembit Lions zijn nog volop in de strijd om de landstitel. Het team van coach Christoph Jauernik won in Noord-Holland voor 150 man publiek de tweede wedstrijd van de ‘Best of Three’ door Aalsmeer in eigen huis met 22-25 te verslaan.

lions
Handballers Lions bijten zich stuk op Aalsmeer

Kembit-Lions heeft het eerste duel in de strijd om de Nederlandse handbaltitel niet kunnen winnen van Aalsmeer.

Hoiting breekt keuken af
Handballers slopen keuken als voorbereiding op titelstrijd

Een aantal handballers van Lions heeft een bijzondere voorbereiding richting de finalewedstrijden tegen Aalsmeer achter de rug: de sloop van een keuken.

BEVO handbal (28 sep 2019)
Lions verslaat Bevo in Limburgse handbalderby

De handballers van Herpertz Bevo HC hebben de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de HandbalNL League verloren. Kembit Lions trok in De Heuf in Panningen met 26-30 aan het langste eind.

Bevo Hurry Up
Geen Limburgse handbalfinale na verlies Bevo

De handbalfinale wordt dit seizoen uitgevochten tussen Lions uit Sittard-Geleen en Aalsmeer.

Jeroen de Beule
Lions raakt Belgische international De Beule weer kwijt

Handbalclub Lions moet na drie maanden de Belgische international Jeroen de Beule alweer laten gaan.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten