Overslaan en naar de inhoud gaan

Lionel Richie komt volgend jaar terug voor jubileum Bospop

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 10:47

Bospop is erin geslaagd om ook Lionel Richie volgend jaar naar Weert te halen voor de jubileumeditie.

Eerder werden de headliners Sting en Kensington al vastgelegd voor volgend jaar. De organisatie van het festival in Weert gaf toen aan nog in onderhandeling te zijn met Lionel Richie. De kogel is nu door de kerk: zaterdag 10 juli is de Amerikaanse zanger te bewonderen in Weert.

Lionel Richie en meer
Behalve Lionel Richie maakt Bospop donderdag ook de komst van Beth Hart, Passenger, Sinéad O’Connor, Yola, Larkin Poe en The Allman Betts Band wereldkundig.

Lees ook: Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Jubileum
Net als andere festivals kon Bospop dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie is dan ook blij dat een groot aantal artiesten alsnog acte de présence geeft in 2021. De 40ste editie is verplaatst naar 9, 10 en 11 juli. Mensen die al een ticket hadden bemachtigd voor deze editie hoeven geen nieuwe kaartje te kopen. De gekochte Bospopkaarten blijven geldig.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen