Overslaan en naar de inhoud gaan

Lionel Richie komt volgend jaar terug voor jubileum Bospop

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2020 - 10:47

Bospop is erin geslaagd om ook Lionel Richie volgend jaar naar Weert te halen voor de jubileumeditie.

Eerder werden de headliners Sting en Kensington al vastgelegd voor volgend jaar. De organisatie van het festival in Weert gaf toen aan nog in onderhandeling te zijn met Lionel Richie. De kogel is nu door de kerk: zaterdag 10 juli is de Amerikaanse zanger te bewonderen in Weert.

Lionel Richie en meer
Behalve Lionel Richie maakt Bospop donderdag ook de komst van Beth Hart, Passenger, Sinéad O’Connor, Yola, Larkin Poe en The Allman Betts Band wereldkundig.

Lees ook: Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Jubileum
Net als andere festivals kon Bospop dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie is dan ook blij dat een groot aantal artiesten alsnog acte de présence geeft in 2021. De 40ste editie is verplaatst naar 9, 10 en 11 juli. Mensen die al een ticket hadden bemachtigd voor deze editie hoeven geen nieuwe kaartje te kopen. De gekochte Bospopkaarten blijven geldig.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen