stock duurzaam investeren geld euro

Investeringsfonds Liof sleept 55 bedrijven door corona heen

De regionale ontwikkelingsmaatschappij Liof heeft in coronajaar 2020 bijna dertien miljoen euro steun uitbetaald aan 55 jonge bedrijven in Limburg. Het gaat volgens Liof om vernieuwende bedrijven die niet verloren mogen gaan voor de Limburgse economie.

iStock-172401094
LIOF gaat inzetten op duurzame vernieuwingen MKB

Ontwikkelingsmaatschappij LIOF gaat de komende drie jaar ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (mkb'ers) ondersteunen bij allerlei vernieuwingen die bijdragen aan een meer duurzame en gezonde maatschappij.

Gesloten corona
Extra noodkrediet voor 38 Limburgse bedrijven

In Limburg zijn er 38 bedrijven bijgekomen die een noodkrediet krijgen vanwege de coronacrisis.

Economie corona
Sombere vooruitzichten na goede jaarcijfers LIOF

Na goede resultaten in 2019 maakt investeringsbank LIOF zich grote zorgen voor dit jaar.

Corona economie
65 Limburgse bedrijven willen coronalening

In Limburg willen 65 Limburgse bedrijven gebruik maken van de Corona Overbruggingslening COL.

Corona economie
Limburgse economie kwetsbaar voor coronacrisis

De Limburgse economie krijgt het extra zwaar te verduren als de maatregelen om het coronavirus in te dammen lang gaan duren, zo verwachten economen.

iStock-956455416
Chinese promotor moet logistiek in Venlo op kaart zetten

Logistiek dienstverlener Cabooter Group in Venlo en ontwikkelingsmaatschappij LIOF gaan samenwerken met China Investment Promotion Agency (CIPA).

LIOF ondersteunt recordaantal bedrijven

De regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF heeft afgelopen jaar meer dan 250 bedrijven en projecten ondersteund. Ook heeft het Limburgse investerings- en ontwikkelingsfonds veertien buitenlandse bedrijven naar Limburg weten te halen.

LIOF wil geld investeren in Euregio

De regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF gaat meer samenwerken in de Euregio.

LIOF investeert in Limburgse boodschappenvergelijker

Vergelijkingssite Sjoprz uit Maastricht krijgt geld uit de investeringsfondsen van investeringsmaatschappij LIOF.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten