Feike Sijbesma

Oud-bestuursvoorzitter DSM nu Grootofficier Sijbesma

Voormalig DSM-baas Feike Sijbesma is benoemd tot Grootofficier in de Orde van Oranje Nassau.

3fe516a7-a4bb-4ada-b08e-37507145a895
Eygelshoven staat opnieuw blank na hevige regenval

Hevige regenval heeft dinsdagmiddag een aantal straten in Eygelshoven opnieuw blank gezet en gezorgd voor flink wat overlast.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Weert

In de gemeente Weert hebben maandag 26 april dertien inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Ina Leppink-Schuitema.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Voerendaal

In de gemeente Voerendaal hebben maandag 26 april twee inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Wil Houben.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Venray

In de gemeente Venray hebben maandag 26 april negen inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Luc Winants.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Venlo

In de gemeente Venlo hebben maandag 26 april 24 inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Antoin Scholten.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Valkenburg a/d Geul

In de gemeente Valkenburg aan de Geul hebben maandag 26 april zeven inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden verrast door een bezoek van burgemeester Daan Prevoo.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Vaals

In de gemeente Vaals hebben maandag 26 april drie inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden voor hun eigen deur verrast met een bezoek van burgemeester Harry Leunessen.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Sittard-Geleen

In de gemeente Sittard-Geleen hebben maandag 26 april twaalf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze kregen bezoek van burgemeester Hans Verheijen.

Lintjesregen koninklijke onderscheiding
Lintjesregen 2021: onderscheidingen in Stein

In de gemeente Stein hebben maandag 26 april drie inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten