Jos Heijmans reikt lintje uit (4 juli 2020)_HD

Oud-burgemeester Jos Heijmans speldt lintjes op

Oud-burgemeester Jos Heijmans van Weert heeft vrijdag twee Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Heijmans deed dit op verzoek van Mathilde Dominikowski en Harry Notermans.

ANP
Video: Alsnog ceremonie voor lintjes

Wegens de intelligente lockdown viel in veel gemeenten de jaarlijkse lintjesregen in het water. Vrijdag werden de gedecoreerden daarom alsnog, op aangepaste wijze, voorzien van een lintje.

Lintjesregen Ech-Susteren (24 apr 2020)
Burgemeester Echt-Susteren deelt lintjes uit vanuit de auto

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft de koninklijke lintjes vrijdag iets anders uitgereikt dan normaal. Vanwege de coronamaatregelen reikte hij de lintjes uit vanuit een auto met luidsprekers.

anp-57102070
Lintjesregen 2020: 11 onderscheidingen in Landgraaf

In de gemeente Landgraaf hebben vrijdag 24 april elf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden bezocht door burgemeester Raymond Vlecken met taart.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 16 onderscheidingen in Leudal

In de gemeente Leudal hebben vrijdag 24 april zestien inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Désirée Schmalschläger.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 11 onderscheidingen in Maasgouw

In de gemeente Maasgouw hebben vrijdag 24 april elf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Stef Strous.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 7 onderscheidingen in Maastricht

In de gemeente Maastricht hebben vrijdag 24 april zeven inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Annemarie Penn-te Strake.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 10 onderscheidingen in Meerssen

In de gemeente Meerssen hebben vrijdag 24 april tien inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz.

ANP-357102070
Lintjesregen 2020: 5 onderscheidingen in Mook en Middelaar

In de gemeente Mook en Middelaar hebben vrijdag 24 april vijf inwoners te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Ze werden gebeld door burgemeester Willem Gradisen.

anp-32301348
269 Limburgers krijgen koninklijke onderscheiding

269 Limburgers hebben vrijdag te horen gekregen dat ze een koninklijke onderscheiding ontvangen. Dat zijn er 24 meer dan vorig jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten