ANP

Video: Alsnog ceremonie voor lintjes

Wegens de intelligente lockdown viel in veel gemeenten de jaarlijkse lintjesregen in het water. Vrijdag werden de gedecoreerden daarom alsnog, op aangepaste wijze, voorzien van een lintje.

Tiny Rieken krijgt lintje (6 dec 2019)
Lintje voor voorvechtster vrouwen in topfuncties

Voor haar werk om meer vrouwen in topfuncties te krijgen, is de Maastrichtse Tiny Rieken vrijdagavond beloond met een koninklijke onderscheiding.

Brandweer
Negen Roermondse brandweerlieden koninklijk onderscheiden

Negen brandweerlieden van de brandweer in Roermond hebben vrijdagavond een koninklijke onderscheiding gekregen.

Gé Reinders geridderd in Roermond

Gé Reinders is vrijdagavond geridderd in de Oranjerie in Roermond.

Jan Smeets benoemd tot Officier in Orde van Oranje-Nassau

Pinkpopbaas Jan Smeets is donderdagmiddag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Koninklijke onderscheiding op straat: 'Heel verdrietig'

Tot zijn grote verbazing vond Maastrichtenaar Peter Nillesen (86) vrijdag een Koninklijke onderscheiding op straat. Hij is op zoek naar de eigenaar van het lintje.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten