Overslaan en naar de inhoud gaan

Linssen kritisch op bedenktijd VAR: 'Je wordt er gek van'

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 8:14

Bryan Linssen is niet zo te spreken over de lange bedenktijd die de videoscheidsrechter soms nodig heeft om een beslissing te nemen.

De VAR in Zeist had zondagmiddag dik twee minuten nodig om te kijken of de goal van de Vitesse-speler uit Neeritter buitenspel was of niet. "Je wordt er helemaal gek van", zegt de buitenspeler tegen FOX Sports.

Buitenspel
Linssen was zondagmiddag tweemaal trefzeker tegen SC Heerenveen (4-2). De tweede treffer van de smaakmaker van de Arnhemmers leek een buitenspelgeval. Daarom werd er in Zeist uitvoerig naar gekeken. "Je moet zo verschrikkelijk lang wachten, voordat een doelpunt wordt toegekend", reageert Linssen. "Als het wel een goal is, dan is het prima. Als hij afgekeurd zou worden, dan zou je helemaal gek worden. Het duurt gewoon te lang. Daar moeten ze iets op verzinnen."

Topscorer
Dankzij zijn twee treffers staat Linssen nu op een gedeelde eerste plek van de topscorerslijst. Linssen heeft net als Heracles-goalgetter Cyriel Dessers veertien goals gemaakt.

Penalty of niet?
Vrijdagavond had de videoscheidsrechter ook veel tijd nodig. VVV-speler John Yeboah ging tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo gewillig naar de grond. In eerste instantie wees de scheidsrechter naar de penaltystip, maar na ingrijpen door de VAR ging dat feestje niet door. De wedstrijd lag hierdoor enkele minuten stil.

Lees ook: VVV pakt drie belangrijke punten tegen Heracles

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen