Overslaan en naar de inhoud gaan

Linssen kritisch op bedenktijd VAR: 'Je wordt er gek van'

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 8:14

Bryan Linssen is niet zo te spreken over de lange bedenktijd die de videoscheidsrechter soms nodig heeft om een beslissing te nemen.

De VAR in Zeist had zondagmiddag dik twee minuten nodig om te kijken of de goal van de Vitesse-speler uit Neeritter buitenspel was of niet. "Je wordt er helemaal gek van", zegt de buitenspeler tegen FOX Sports.

Buitenspel
Linssen was zondagmiddag tweemaal trefzeker tegen SC Heerenveen (4-2). De tweede treffer van de smaakmaker van de Arnhemmers leek een buitenspelgeval. Daarom werd er in Zeist uitvoerig naar gekeken. "Je moet zo verschrikkelijk lang wachten, voordat een doelpunt wordt toegekend", reageert Linssen. "Als het wel een goal is, dan is het prima. Als hij afgekeurd zou worden, dan zou je helemaal gek worden. Het duurt gewoon te lang. Daar moeten ze iets op verzinnen."

Topscorer
Dankzij zijn twee treffers staat Linssen nu op een gedeelde eerste plek van de topscorerslijst. Linssen heeft net als Heracles-goalgetter Cyriel Dessers veertien goals gemaakt.

Penalty of niet?
Vrijdagavond had de videoscheidsrechter ook veel tijd nodig. VVV-speler John Yeboah ging tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo gewillig naar de grond. In eerste instantie wees de scheidsrechter naar de penaltystip, maar na ingrijpen door de VAR ging dat feestje niet door. De wedstrijd lag hierdoor enkele minuten stil.

Lees ook: VVV pakt drie belangrijke punten tegen Heracles

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen