Overslaan en naar de inhoud gaan

Linssen kritisch op bedenktijd VAR: 'Je wordt er gek van'

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 8:14

Bryan Linssen is niet zo te spreken over de lange bedenktijd die de videoscheidsrechter soms nodig heeft om een beslissing te nemen.

De VAR in Zeist had zondagmiddag dik twee minuten nodig om te kijken of de goal van de Vitesse-speler uit Neeritter buitenspel was of niet. "Je wordt er helemaal gek van", zegt de buitenspeler tegen FOX Sports.

Buitenspel
Linssen was zondagmiddag tweemaal trefzeker tegen SC Heerenveen (4-2). De tweede treffer van de smaakmaker van de Arnhemmers leek een buitenspelgeval. Daarom werd er in Zeist uitvoerig naar gekeken. "Je moet zo verschrikkelijk lang wachten, voordat een doelpunt wordt toegekend", reageert Linssen. "Als het wel een goal is, dan is het prima. Als hij afgekeurd zou worden, dan zou je helemaal gek worden. Het duurt gewoon te lang. Daar moeten ze iets op verzinnen."

Topscorer
Dankzij zijn twee treffers staat Linssen nu op een gedeelde eerste plek van de topscorerslijst. Linssen heeft net als Heracles-goalgetter Cyriel Dessers veertien goals gemaakt.

Penalty of niet?
Vrijdagavond had de videoscheidsrechter ook veel tijd nodig. VVV-speler John Yeboah ging tijdens de wedstrijd tegen Heracles Almelo gewillig naar de grond. In eerste instantie wees de scheidsrechter naar de penaltystip, maar na ingrijpen door de VAR ging dat feestje niet door. De wedstrijd lag hierdoor enkele minuten stil.

Lees ook: VVV pakt drie belangrijke punten tegen Heracles

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen