Scootmobiel

Man van scootmobiel getrokken: duo steelt vervoersmiddel

Een 79-jarige man is vrijdag in Linne op laffe wijze van zijn scootmobiel beroofd.

Vis Linnerweerd 23 jul 2021
Brandweer redt brasem uit zakkend water Linnerweerd

Nu ook de laatste poelen na het hoogwater van vorige week opdrogen en verdampen, moet de brandweer opnieuw in actie komen voor reddingsacties.

Boerderij Roemenen uitbuiting arbeidsmigranten Linne
Spoorloze Roemenen uit Linne weer boven water

De vijftig arbeidsmigranten die onder erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden werden gevonden op een boerderijcomplex in Linne, zijn terecht.

Omstandigheden arbeidsmigranten Linne
'Maasgouw heeft Roemenen die in angst leefden laten vallen'

Frank van Gool, directeur uitzendbureau Otto Work Force uit Venray, ziet dat de huisvesting voor arbeidsmigranten in onze provincie absoluut onder de maat is.

Boerderij Roemenen uitbuiting arbeidsmigranten Linne
Inspectie SZW onderzoekt uitbuiting Linne

De Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de voormalige arbeidsinspectie, doet onderzoek naar de omstandigheden waaronder 58 arbeidsmigranten leefden bij een agrarische ondernemer in Linne.

Omstandigheden arbeidsmigranten Linne
'Nu stappen zetten om arbeidsmigranten beter te beschermen'

Na de ontdekking van ruim vijftig Roemenen die onder erbarmelijke omstandigheden leefden in een boerderij in Linne, moeten er meteen stappen worden gezet om arbeidsmigranten beter te beschermen.

Omstandigheden arbeidsmigranten Linne
Roemenen leefden in angst in aftands onderkomen in Linne

Op een boerderijcomplex in Linne zijn ruim vijftig arbeidsmigranten aangetroffen onder 'erbarmelijke en gevaarlijke omstandigheden', meldt de gemeente Maasgouw.

handboeien stock (26 jan 2021)
Gezochte overvaller gepakt dankzij openstaande schuifdeur

De politie heeft in Linne een man in de boeien geslagen die door de Poolse autoriteiten werd gezocht in verband met een gewapende overval.

Manege drugs cocaine Nijeveen (7 augustus 2020)
'Ingenieur' van grootste cocaïnelab ooit op vrije voeten

Jonathan W. (34) komt donderdagmorgen op vrije voeten. De man uit Linne wordt gezien als één van de kopstukken achter het grootste cocaïnelab dat ooit in Nederland is aangetroffen.

limac
Volleyballers VC Limac naar de Eredivisie

Met ingang van volgend seizoen spelen de volleyballers van VC Limac in de Eredivisie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten