Ellen Hamers lingeriezaak Esterella

‘Webshop vult gemiste omzet winkel aan’

De lockdown duurt voort en dat betekent dat veel ondernemers op zoek zijn naar manieren om in contact te blijven met de klanten en hun voorraad te verkopen.

Overval Geleen 31 jan 2020
Landgravenaar opgepakt na overval op lingeriezaak

Een man van 25 jaar uit Landgraaf is opgepakt voor de overval op een lingeriezaak, vrijdagmiddag in Geleen.

Model uit Heerlense stal naar Victoria's Secret

Een model dat in Heerlen onder contract staat, loopt binnenkort in de lingerie van Victoria's Secret over de catwalk.

Video: Vrouwen slaan hun slag bij lingerieuitverkoop MECC

Honderden vrouwen probeerden dinsdag in het MECC in Maastricht hun slag te slaan bij de fabrieksuitverkoop van lingerieconcern Hunkemöller.

MECC verwacht topdrukte met ondergoedverkoop

Het MECC in Maastricht verwacht volgende week tienduizenden bezoekers vanwege een grote lingerieverkoop.

Maud Welzen ontbreekt bij Victoria's secret-show

Maud Welzen uit Beek ontbreekt dit jaar tijdens de Victoria's Secret-show. Het model uit Beek mag dit jaar niet meelopen tijdens het evenement.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten