Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Line-up Zomerparkfeest Venlo compleet met Kraftklub

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 12:24

Het Zomerparkfeest in Venlo heeft met de toevoeging van de Duitse stadion-act Kraftklub het programma voor de komende editie rond.

De rockband is de laatste act op het hoofdpodium op de zondag van het gratis festival.

Stadionshows
Kraftklub speelt normaal alleen maar stadionshows die ver van tevoren zijn uitverkocht. Dit keer staan ze in de Venlose open lucht.

Lees ook: Veertig nieuwe namen voor Zomerparkfeest Venlo

Duitse bezoekers
De organisatie van Zomerparkfeest wil meer Duitse bezoekers trekken. Dat probeert ze te doen met het boeken van deze Duitse rockers.

In totaal staan er meer dan 120 artiesten geboekt tijdens de 42e editie in het Julianapark die van 9 tot en met 12 augustus wordt gehouden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen